De Klussenier Nico Schalkwijk

De Klussenier Nico Schalkwijk
De Klussenier Nico Schalkwijk

Havendijk 2
4561 RW Hulst

Dien uw aanvraag in »

0114 37 15 75
06 1679 6910
nicoschalkwijk@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 60845619

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Nico Schalkwijk, getrouwd met Jolanda en samen hebben wij een dochter Melissa. Wij wonen al jaren met veel plezier in Hulst. Ik heb mijn eigen klusbedrijf gestart in Hulst en ben voor heel Zeeuws Vlaanderen beschikbaar voor alle klussen in en rond het huis.

Timmeren doe ik mijn hele leven al. Jolanda en ik hebben in de horeca gezeten. Eigenlijk deed ik zelf alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de horecapanden. Sinds een aantal jaren ben ik weer beroepsmatig in de bouw bezig. Nadat mijn laatste werkgever zijn bedrijf heeft stopgezet heb ik besloten om mijn eigen klusbedrijf te starten via De Klussenier.

Door meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld, zowel in de ver- als nieuwbouw, kan ik iedere opdracht aanpakken. Van complete verbouwingen tot de renovatie van badkamers, keukens en zolders. Timmerwerk is echt mijn specialiteit, op dat gebied is alles mogelijk zoals tuinhuizen op maat, pergola’s en veranda’s. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden kunt u ook bij mij terecht voor de levering van  materiaal. Ik kan als Klussenier terecht bij bekende leveranciers zoals Plieger maar ik ben ook in de gelegenheid om tuinhout en met name het vertrouwde WaxedWood te leveren en te plaatsen.

Mijn motto is:              Afspraak is afspraak
                                  Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u een verbouwing gepland staan en wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? U kunt gerust contact met mij opnemen. Bij mij betaalt u geen voorrijkosten en op alle klussen ontvangt u 12 maanden garantie. Ik verzorg graag een vrijblijvende offerte of kom bij u langs om u persoonlijk te woord te staan en de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Hulst voor:

 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Veranda plaatsen
 • Tuinhuis plaatsen
 • Schutting plaatsen
 • Timmerwerk
 • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Grondig aangepakt, onder de grond sta ook een breuk en dat is ook hersteld. Dit was meer werk dan verwacht, maar dat was geen probleem.Peggy uit Hulst
Van af het eerste contact een goed. Nico is langs geweest om de klus te bekijken (grote badkamer, wc boven, kleine aparte douche en wc beneden). Nico is een aantal keren langs geweest werkzaamheden besproken en offertes besproken. De heeft zeven weken in beslag genomen. alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd. door de kennis en ervaring van Nico is hij gekomen met advies en ideeen om alles naar wens te maken. alles dus keurig netjes volgens afspraak. Wij hebben bij Nico inmiddels een nieuwe offerte opgevraagd voor een mogelijke nieuwe klus. kortom dik te vreden, ik denk dat het merk de Klussenier trots mag zijn om zo`n medewerker en een voorbeeld is voor zijn collegae.Martijn uit Hulst
Zeer positief. Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en tijdens het werk is er ook alle ruimte om evt aanpassingen door te voeren. Nico denkt mee en is zeer vakbekwaam. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.Eelco uit Hulst
Goed volgens afspraak aan het karwei begonnen. De afwerking is in orde. De werkplek netjes achter gelaten.Jan Willem uit Terneuzen
Vriendelijk,betrouwbaar en goed vakmanschap.Johnny uit Hulst
Goed en betrouwbaarM J uit Terneuzen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...